Video nadzor

kamereSecurity CCTV camera on the house. 3dAnalogni sistemDigitalni sistem

V sodobnem svetu danes poznamo analogni in digitalni videonadzorni sistem.

Videonadzorni sistem se uporablja za nadzor objekta s pomočjo slike. Dogajanje, ki ga zazna kamera,  lahko posnamemo in arhiviramo. Ta način nam omogoča, da s pomočjo slike, datuma in ure razpolagamo z dokaznim gradivom, s pomočjo katerega lahko nekomu dokažemo krivdo.

Videonadzor lahko uporabimo za zunanji in notranji nadzor objekta. Izjemnega pomena pri videonadzornem sistemu je pravilna izbira opreme in izvedba montaže. Izvedba videonadzornega sistema je izredno zahtevna in zahteva znanje ter izkušnje s strani ponudnika. Svetujemo vam, da izvedbo prepustite našim tehnikom, ki bodo izbrali in montirali opremo, ki bo v zahtevanem režimu delovanja in pogojih na objektu maksimalno izpolnila svojo nalogo. Zavedati se moramo, da bo še tako drag in kvaliteten sistem ob nepravilni izbiri opreme slab. Vsak objekt ima svoje specifične lastnosti, ki jih je potrebno upoštevati ob izdelavi projekta, zato vam odsvetujemo kataloško kupovanje komponent.

Razlike v funkcionalnem delovanju med zunanjim in notranjim nadzorom ni. Razlika je le v tem, da pri zunanjem video nadzoru uporabimo kamero z višjo resolucijo ter ohišjem, ki kamero varuje pred zunanjimi vplivi (prah, vlaga, mraz). Video nadzor je lahko v barvni ali črno-beli izvedbi.

Nudimo vrhunske videonadzorne sisteme znamke Dahua.

kamera1 kamera2

Comments are closed.